Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-15:00 & 17:00-19:00

Τρίτη

09:00-15:00 & 17:00-19:00

Τετάρτη

09:00-15:00 & 17:00-19:00

Πέμπτη

09:00-15:00 & 17:00-19:00

Παρασκευή

09:00-15:00 & 17:00-19:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ δημιουργήθηκε από την ανάγκη ενός πρότυπου ξεχωριστού εργαστηρίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της αποκατάστασης και κυρίως στις προσθετικές και ορθωτικές κατασκευές υψηλής ποιότητας.
Ο Εμμανουήλ Αρβανιτάκης απόφοιτος του πανεπιστημίου Strathclyde της Γλασκόβης δημιουργεί το ελληνικό ορθοπεδικό εργαστήριο. Λόγω της πολυετής μάθησης και εμπειρίας στο εξωτερικό καθώς και της πρακτικής του στη Σουηδία γνωρίζει άρτια το κεφάλαιο της αποκατάστασης όσον αφορά την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση στο κομμάτι των κατασκευών.

Η θεωρητική αλλά και  πρακτική προσέγγιση της ειδικότητας του στηρίζεται στις σπουδές του, την εμπειρία, στο συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεων μέσω ειδικών σεμιναρίων και συνεδρίων και εν κατακλείδι στην αγάπη του για τη δουλεία του.

Το Ελληνικό Ορθοπεδικό Εργαστήριο με έδρα στο Χαλάνδρι σε έκταση 210τ.μ. σχεδιασμένο έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις του να προσφέρουν ένα ιδανικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα ζεστό χώρο αναμονής για συγγενείς και φίλους καθώς και ένα χώρο αφιερωμένο για τα παιδιά.

Υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος και εξοπλισμένος χώρος για τη λήψη μέτρων και ακόμη ένας σημαντικός χώρος για την άσκηση και εκμάθηση βάδισης του ασθενούς.

Ο χώρος του εργαστηρίου καταλαμβάνει 100τ.μ.  ο οποίος μελετήθηκε έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικός.

Όλα τα μηχανήματα είναι εισαγωγής γερμανικής προέλευσης.  Καθώς και τα υλικά που απαιτούνται για τις κατασκευές προέρχονται από κορυφαίες εταιρίες της Αμερικης και της Ευρώπης.

Είμαστε περήφανοι για την εμπειρία και την πρόσβαση σε προϊόντα και τεχνολογίες όλων των κορυφαίων  εταιριών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με πλήρης αξιοπιστία, τεχνογνωσία και ευαισθησία προτεραιότητα μας είναι ο ασθενής και οι ανάγκες του. Πρωταρχικό μας  μέλημα είναι η σωστή αντιμετώπιση του ασθενούς γι’ αυτό το λόγο υπάρχει συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση των ασθενών.

Το ελληνικό ορθοπεδικό εργαστήριο είναι εναρμονισμένο από την ελληνική νομοθεσία με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ/14-6-1993 του Συμβολαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατασκευή ιατροτεχνολογικών προϊόντων επί παραγγελία.

Είναι εγγεγραμμένο και ελέγχεται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικά CE  ή προέρχονται από εταιρίες πιστοποιημένες.